8. SINIF LGS SÜRECİ VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Yeni eğitim öğretim dönemine başlarken TED Kocaeli Koleji’nde 8. Sınıf öğrenci velilerine yönelik “LGS Veli Bilgilendirme” toplantısı 13 Eylül 2018 tarihinde konferans salonunda gerçekleştirildi.

8. sınıf velilerinin yoğun katılım gösterdiği konferans, TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü ve İlkokul/Ortaokul Müdürü Sayın Rasim AYDOĞUŞ’un konuşması ile başladı. Ardından Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Tuğba KARA, 8. Sınıf öğrencilerine uygulanacak plan ve programlara değindi; özellikle hafta içi, hafta sonu ve etüt süreçlerinin işleyiş ve önemini vurgularken bu süreçte okul, ebeveynler ve öğrencilere düşen sorumlulukları dile getirdi. Bu süreçte motivasyon ve kaygı noktasında rehberlik birimi ile iş birliğinin altını çizdi.

Lise Müdürü Sayın Hatice ESER’in Ortaokul’dan liseye geçiş sürecini ve sonrasını bir bütün olarak ele aldığı TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesinin kayıt koşullarına değinmesiyle genel bilgilendirme toplantısı noktalandı. Ardından veliler, branş öğretmenleriyle buluşmak üzere sınıflara yönlendirildi.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız