ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI DOKTORLUĞU MESLEĞİNİ TANIDI

TED Kocaeli Koleji 5 Yaş A şubesi öğrencilerimizden Duru Çelakıl’ın annesi Mehtap Çelakıl, çocuk doktorluğu mesleğini tanıtmak üzere 21 Kasım 2017 tarihinde okulumuzu ziyaret etti.

Çelakıl, “Duyularım, Bedenim ve Tercihlerim ” ünitesi kapsamında okulumuza gelen velimiz, “Doktor kimdir?”, “Doktorun görevleri nelerdir?”, “Çalışma alanları nerelerdir?” ve “Kullandığı araç-gereçler/giysileri nelerdir?” konularında önemli bilgiler vererek öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı. Ayrıca öğrencilere dengeli beslenmenin önemi ve sağlığımızı koruma yolları ile ilgili bilgiler verildi.

“Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı” mesleğini tanıtıcı sunumu ve keyifli sohbeti ile öğrencilerimizin farkındalığının arttırılmasına sunduğu katkı için Sayın Mehtap Çelakıl’a teşekkürlerimizi sunarız.