ARA YIL AKADEMİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokul-Ortaokulu Müdürü ve Genel Koordinatör Rasim Aydoğuş başkanlığında Ortaokul Müdür Yardımcısı Tuğba Kara, Ölçme-Değerlendirme Uzmanı Selçuk Özdemir ve ortaokulda derse giren Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Diller, Sosyal Bilgiler ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümrelerinin katılımıyla ara tatil sonrası ortaokul akademik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Senenin ilk çeyreğinde ortaokul öğrencilerine uygulanan TED Genel Merkezi Hazırbulunuşluk ve Okul İzleme sınavları, 1. yazılılar, MEB ortak sınavları ve 8. sınıf deneme sınavları gibi ölçme araçlarının sonuçları öğrenci, sınıf ve disiplin özelinde değerlendirildi. Alınması gereken önlemler tartışılıp eğitim-öğretim süreci ile ilgili gerekli revizeler yapıldı.