GÜVENLİK HİZMETLERİ

TED Kocaeli Koleji kampüsü içerisinde huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamı tesis edilerek öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, velilerimizin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen güvenlik hizmetleri kapsamında, kampüsümüzün tüm giriş noktaları 24 saat boyunca gözetim altında tutulmaktadır.

Bunun yanı sıra yine okul binalarımız ve çevresi farklı noktalarda konuşlanmış pek çok kamera ile izlenmektedir.

Ziyaret amaçlı gelen tüm konuklarımızın kampüs girişinde, kimlik belgeleri alınarak yerine “Ziyaretçi Giriş Kartı” verilmektedir. Ayrıca ziyaretçilerimizin yanlarında getirdikleri paket, poşet ve çantalar kontrol edilip müracaat memurluğumuzca ziyaret sonuna kadar bekletilmektedir.

Okullarımızın çevre güvenliği, bölgemize bağlı tra k ve asayişten sorumlu polis ekipleri tarafından sürekli kontrol edilmektedir.