KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YUVACIK DİŞ HASTANESİ PEDODONTİ KLİNİĞİ GEZİSİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri 18 Ekim 2018 tarihinde KOÜ Yuvacık Diş Hastanesine ziyarette bulundu.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri “Sağlıklı Yaşam ve Bedenim” teması kapsamında Kocaeli Üniversitesi Yuvacık Diş Hastanesi Pedodonti Kliniği’ne gezi düzenlediler. Çocuk Diş Hekimliği Kliniği’nde öğrencilerimiz; “Ağız ve Diş Sağlığının Önemini, Doğru Diş Temizliği Tekniklerini ve Çocuklarda Diş Sağlığı İçin Kullanılan Araç- Gereçleri” öğrenme fırsatı elde ederken kendilerini hayranlıkla izleyen öğrencilerimize, diş hekimleri ve diş hekimi bölümü öğrencileri tarafından değerli aktarımlarda bulunuldu. Öğrencilerimiz bu gezi sonunda yaparak yerinde öğrenme ve öğrenirken de eğlenme fırsatı bulmuş oldular.

TED Kocaeli Koleji olarak, desteklerinden ve organizasyonun gerçekleşmesine olan katkılarından dolayı öğrenci velilerimizden Dt. Ülkü ELBAY ve Dt.Mesut ELBAY’a teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız