ÖĞRENCİ GİRİŞ ŞARTLARI

2018-2019 eğitim öğretim yılı için okulumuza okul öncesi için PDR görüşmesi ile Şubat 2018’den itibaren kontenjan dâhilinde öğrenci kaydı alınacaktır. Ortaokul 5. ve 6. sınıflar için 10 Şubat 2018 tarihinde yapılan giriş sınavını kazananlar ile PDR görüşmesi yapılarak kontenjan dahilinde öğrenci kaydı alınacaktır. Söz konusu tarihte yapılan sınava girememiş öğrenciler okulumuza müracaat ederek bireysel sınava girebilirler. Lise 9. ve 10. sınıflar için 18 Mart 2018 tarihinde okulumuzda yapılacak giriş sınavını kazananlar ile PDR görüşmesi yapılarak kontenjan dahilinde öğrenci kaydı alınacaktır.

TED Okulları Giriş Sınavı(TOGS) Veli Kılavuzu`na ulaşmak için tıklayınız

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı TED Kocaeli Koleji İlkokulu ve Ortaokulu Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu için tıklayınız

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu için tıklayınız