OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 23.10.2018 tarihinde yapıldı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Koordinatör ve İlkokul- Ortaokul Müdürü Sayın Rasim Aydoğuş’un açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı olarak Tuğba Kara ve Yazman olarak Sena Demir oy birliği ile seçildi.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Kocacıklıoğlu sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği’nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti. Ercan Bey çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine ,Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Okulumuz öğrencileri için yaptıkları çalışmalardan ötürü , Genel Koordinatörümüz Rasim Aydoğuş ve Lise Müdürümüz Hatice Eser tarafından Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Aday Üye Listesi oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Asil Üyeleri; Alparslan Kuş, Kadriye Sarımeşe, Hülya Tuğrul, Oğuzhan Saraç, Nursel Topçu. Yedek Üyeleri; Buket Ertur Tuna, Filiz Eldem, Esra Özsamanlı, Pınar Saraç, Emel Zorkoç. Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Eda Kağnıcı, Nilay Kayabaş, Aslı Taş. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri; Selda Dışpınar, Burcu Pehlivan, Sevgin Emrem.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

Fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.