SPOR, KÜLTÜR VE SANAT

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin ortaya çıkarılması, bilimsel yöntemlerle geliştirilmesi ve yeteneklerinin olduğu alanlarda kişisel gelişimlerine artı değerler kazandırılması ana hedefimizdir.

Bu amaçla öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda spor, kültür ve sanat alanlarında hafta arası kulüp çalışmaları, cumartesi ve pazar günleri ise Nota Sanat Merkezi Hafta Sonu Sanat Kursu ve TED Kocaeli Koleji Spor Kulübü etkinlikleri yapılmaktadır.

Bütün TED Okullarında olduğu gibi TED Kocaeli Koleji’nde de spor takımları kurulmuştur.

Bu takımların antrenörleri, daha önce alanlarında profesyonel olmuş ve madalyalar almış sporcular arasından seçilmiştir.

Okulumuzda spor alanında, Basketbol, Voleybol, Yüzme ve Masa Tenisi çalışmaları yapılmaktadır.

Sanat alanında ise; Bateri, Elektro Gitar, Klasik Gitar, Yan Flüt, Keman, Piano ve Resim çalışmaları sürdürülmektedir.

Hafta Sonu Sanat Kursu çalışmaları Nota Sanat Merkezi tarafından, Spor çalışmaları ise TED Kocaeli Koloji Spor Kulübü tarafından yürütülecektir.

ATATÜRK KÖŞEŞİ