SPOR, KÜLTÜR VE SANAT

Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerinin ortaya çıkarılması, bilimsel yöntemlerle geliştirilmesi ve yeteneklerinin olduğu alanlarda kişisel gelişimlerine artı değerler kazandırılması ana hedefimizdir.

Bu amaçla öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda spor, kültür ve sanat alanlarında hafta arası kulüp çalışmaları, cumartesi ve pazar günleri ise Multi Sports ve Multi Arts kurs etkinlikleri yapılmaktadır.

Bütün TED Okullarında olduğu gibi TED Kocaeli Koleji’nde de spor takımları kurulmuştur.

Bu takımların antrenörleri, daha önce alanlarında profesyonel olmuş ve madalyalar almış sporcular arasından seçilmiştir.

Okulumuzda spor alanında, Yüzme, Basketbol, Voleybol, Yoga, Masa Tenisi ve Jimnastik çalışmaları yapılmaktadır.

Sanat alanında ise; Ses Eğitimi, Piyano, Gitar, Keman, Bale, Modern Dans, Drama, Ritim ve Perküsyon çalışmaları sürdürülmektedir.

Multi Sports Academy çalışmaları Geleceğin Yıldızları Spor Okulu tarafından, Multi Arts Academy çalışmaları ise Hayal Sahnesi Sanat Okulu tarafından yürütülmektedir.