TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ MİNİK TEMA ROZETLERİNİ ALDILAR

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri, 8 Haziran 2018 Cuma günü öğretmenleri ile beraber TEMA Gönüllüsü olmalarını kutladılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlangıcından bu yana “Minik TEMA” etkinliklerini tamamlayarak, öğrendiklerini ve deneyimlediklerini küçük ve büyük gruplar halinde birbirleri ile paylaştılar. Bu süreçte doğa olaylarını, böcekleri ve ağaçları gözlemleyerek öğrendiler. Doğa ile birlikte zaman geçirmekten oldukça keyif alan anasınıfı öğrencilerimiz, mutluluklarını doyasıya yaşama fırsatı buldular. Süreci başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Başiskele TEMA İlçe Sorumlusu Ayşen Erbayri “Minik TEMA” rozetlerini ve “ Teşekkür Belgeleri” ni verdi. Öğrencilerimizin tüm eğitim yaşamları boyunca başarılarının devamını dileriz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız