TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFLARI VELİ TANIŞMA TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrenci velileri, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile tanıştı.
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri ve tüm branş öğretmenleri ile iki günlük tanışma oryantasyonlarından sonra yeni bir eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanını yaşadılar. 6 Eylül 2018 Perşembe akşamı öğrencilerimizin aileleri sınıflarında öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile yakından tanışma fırsatı elde ettiler. Tanışma toplantısında öğretmenler, dersleri ile ilgili yıllık hedefleri ile akademik ve sosyal süreçlerini paylaştılar. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlık, başarı ve ilk gün heyecanıyla sürmesini diliyoruz.