TED KOCAELİ KOLEJİ ATAMIZI ANDI

TED Kocaeli Koleji, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü okul spor salonunda yöneticisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisiyle Ata’mızın aziz hatırasına bir kez daha minnetlerini göstermek için tek yürek halinde anma töreni düzenledi.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sonsuzluğa yolculuğunun 80. yıldönümünde onun idealini beyinlerde ruhlarda hissettirmek amacıyla hazırlanan anma töreni , 09.05 ‘teki siren sesiyle başlayan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla açıldı. Okulun İlk ve Ortaokul Okul Müdürü ve Genel Koordinatörü Rasim Aydoğuş ve Okul Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Törenin belki de en duygusal anlarından bir tanesi okulun 1/B sınıfı öğrencisi Bilge Büyükkalaycı’nın Ata’mız için kendi yazdığı “10 Kasım” adlı şiirini okumasıydı. Şiirin hemen ardından okulun müzik öğretmenleri ve 9. Sınıf öğrencisi Kerem Gürpınar’ın Ata’mızın sevdiği şarkılarını dile getirdikleri konserleri törenin duygusal atmosferini daha da yoğunlaştırdı. TED Kocaeli Koleji öğrencileri, öğretmenleri , idari kadrosu ve yöneticileri bu sene geçen yıllardan farklı olarak Ata büstünü süslemek için bir buket çiçek yerine kitap getirdiler. Atamızın anısı için toplanan kitaplar, kardeş okulların kütüphanelerini zenginleştirmek üzere gönderilecek. Böylelikle çevreye duyarlı; ilimi, irfanı her zaman tek rehber olarak gören liderimize yakışır hal ve tavır içerisinde olundu. Kitapların Ata’mıza sunulmasıyla tören son buldu.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.