TED KOCAELİ KOLEJİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

TED Kocaeli Koleji, 16 Mart 2018 Cuma günü, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünü okul konferans salonunda hüzünlü ve gururlu bir törenle Çanakkale Şehitlerimizi anarak gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji’nin tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’nda, Müzik Öğretmenleri Bahar KAHVECİ yönetiminde ve Ayşıl GÜLEROĞLU eşliğindeki 7. sınıflarca hazırlanan o günlerin ruhunu ve derinliğini anlatan marşların yer aldığı çok sesli korosu büyük beğeni topladı.

Bu yoğun atmosferde Tarih Öğretmeni Serhat ŞENTÜRK ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gülçin GÜNGÖR’ün tarih sohbeti ise öğrenciler ve izleyenler için etkileyici bir öğrenme fırsatı oluşturdu. TED Kocaeli Koleji bu törende; vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için, ulus için, geleceğimiz ve bağımsızlığımız için, hayatlarının baharında şehit olan aziz şehitlerimizi, öğrencileri, velileri, çalışanları ve yönetimiyle bir bütün içinde saygı ve gururla andı.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.