TED KOCAELİ KOLEJİ GTÜ’YE MİSAFİR OLDU

TED Kocaeli Koleji 6’ıncı sınıf öğrencileri Bengisu Kaptanoğlu ve Elif Akgün bitkilerle ilgili hazırladıkları bir projede, sorularına cevaplar bulabilmek için Gebze Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti.

PROF. DR. ÖZÇELİK’E PROJEYİ ANLATMA FIRSATI
TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencilerinden Bengisu Kaptanoğlu ve Elif Akgün, Fen Bilimleri Öğretmenleri Aslı Taş, Mehtap Akgül Cengiz ve velimiz Hamdi Kaptanoğlu geçtiğimiz Salı günü Gebze Teknik Üniversitesi’ni (GTÜ) ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Babür Özçelik ile tanışma ve çalıştıkları projeyi anlatma fırsatı yakaladı.
KİMYA LABORATUVARLARINI GEZDİLER
Özçelik’in yönlendirmesi ile Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nde görevli Doç. Dr. Ferda Hacıvelioğlu ile görüşerek kimya laboratuvarlarını gezen öğrenciler Gezi sırasında GTÜ Kimya Bölümü’nden Arş. Gör. Soner Kızıl ve Biyokimya Bölümü’nden Fatma Ertan’a sorular sorarak projede izleyecekleri yol hakkında bilgi sahibi oldu.
Öğrenciler, sadece projeleri ile ilgili değil gördükleri laboratuvar malzemeleri ve üniversitede yapılmakta olan projelerle ilgili sorular sorarak farklı konular hakkında bilgi topladı.