TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU EKİM AYI VATANSEVERLİK DEĞERİ

TED Kocaeli Koleji İlkokulu’nda Ekim ayı değeri olan “Vatanseverlik” konusuyla ilgili çalışmalar tamamlandı.

TED Kocaeli Koleji Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ayın değeri olarak belirlenen ”Vatanseverlik’ konusu ile ilgili tüm sınıflarımızda ‘Cumhuriyet’e Nasıl Kavuştuk?’ slaytı izlendi. Tüm sınıflarda ‘İyi bir vatansever nasıl olmalıdır?’ sorusuna beyin fırtınası yapılarak cevaplar arandı. Ay boyunca yapılan çalışma ve etkinliklerde vatanseverliğin çalışkan ve iyi insanlar olmak olduğu vurgulandı. 1.sınıf öğrencilerimiz ile video çekim çalışması yapıldı. 2.,3.,4. sınıflarda yapılan şiir inceleme etkinliğimizde ‘Milli Mücadele Türküsü’ ve ‘Vatansever’ şiirleri işlenerek konu ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.