TED KOCAELİ KOLEJİ “MULTI ARTS ACADEMY” YIL SONU GÖSTERİSİ

TED Kocaeli Koleji ve Hayal Sahnesi Sanat Kursları iş birliği ile Multi Arts Academy adı altında gerçekleştirilen “Hayalden Gerçeğe” isimli Yıl Sonu Gösterisi 15 Mayıs 2018 Salı akşamı Okulumuzun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, gösteriyi açış konuşmasında “Hayal Sahnesi ile yaptığımız bu iki yıllık işbirliği, sanat eğitimi konusunda bizim çok sağlam bir altyapı oluşturmamıza vesile oldu. İşte bu altyapıdan cesaret alarak önümüzdeki yıldan itibaren Okulumuzda yürütülecek haftasonu çalışmalarını, TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında devam ettirmeye karar verdik. Tabii ki; yine Hayal Sahnesi’nin danışmanlığından yararlanarak ve London College of Music çalışmalarımızı kendileriyle yürüterek bu yola çıkıyoruz. Yaz ayları süresince Kulübümüzün kuruluş çalışmalarını tamamlayarak sizlere duyurularımızı yapmak suretiyle Eylül ayında haftasonu çalışmalarımıza başlamayı hedefliyoruz.” dedi.

TED Kocaeli Koleji ve Hayal Sahnesi Sanat Kursları işbirliği ile Multi Arts Academy adı altında bu yıl ikincisi düzenlenen Yıl Sonu Gösterisinde çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin bireysel ve toplu performanslarına yer verildi. Gösteride öğrencilerimiz, yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan örnekler sundular.

TED Kocaeli Koleji olarak tüm öğrencilerimizi ve eğitmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız