TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ İNOVASYON KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNE GÜRCAN DİDİNEDİN’DEN ZİYARET

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi İnovasyon Kulübü öğrencileri Brisa Kalite Güvenirliği Uzmanı ve İnovasyon Takım Üyesi Sayın Gürcan Didinedin ile bir araya geldi.

İNOVASYONUN ÖNEMİ
TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf Bilim İnsanı Yetiştirme Programı’nın İnovasyon Kulübü öğrencileri, Brisa Kalite Güvenirliği Uzmanı ve İnovasyon Takım Üyesi olarak iş dünyasında yer alan Sayın Gürcan Didinedin ile inovasyon ve girişimcilik konularında paylaşımda bulundular. 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, öğrencilere iş dünyasında inovasyonun önemi, buluş ile inovasyonun farkı, yıkıcı inovasyon ve ters inovasyon konularında bilgiler verildi. Günlük hayatta kullandığımız pek çok inovatif fikrin ve ürünün hayata geçirilme basamaklarına değinilerek, yaratıcılık ve inovasyon ilişkisi anlatıldı.
Öğrenciler ise okulda gerçekleştirdikleri kulüp çalışmalarını Sayın Gürcan Didinedin ile paylaştı.