TED KOCAELİ KOLEJİNDE 1. SINIFLAR ŞENLİĞİ

TED Kocaeli Koleji 1. sınıf öğrencileri, ilkokullu olmanın gururunu, gerçekleştirdikleri şenlikte bir kez daha yaşadılar.

TED Kocaeli Koleji 1. sınıf öğrencileri, ilkokullu olmanın gururunu 23 ve 25 Mayıs tarihlerinde yapılan şenliklerle yaşadılar. 1/B ve 1/D sınıfları 23 Mayıs 2017, 1/A ve 1/C sınıfları ise 25 Mayıs 2017 tarihlerinde TED Kocaeli Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirdikleri şenliklerde yoğun emek verdikleri çalışmalarını ailelerine başarıyla sunma imkânı buldular. Velilerin yoğun katılım gösterdiği şenlikte öğrenciler; oratoryo, dans gösterileri, Türkçe ve dünya dilleri korosu gibi farklı alanlarda sergiledikleri performanslarla göz doldurdular.

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Jimnastik dersinde yapılan etkinliklerin yer aldığı video, izleyicilerden yoğun alkış aldı. Öğrenciler, sene başından bugüne kadar okulda katıldıkları etkinliklerin yer aldığı sinevizyon gösterisi ve gösteri sırasında ailelerine attıkları karanfiller, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Şenliğin sonunda, 1. sınıf öğretmenleri, öğrencileri ile birlikte sınıflarına gidip bu güzel ve özel günün hatırası olarak sınıf ile çekilmiş fotoğraflarını ve Özer Yelçe’nin ‘’KEMAN KARDEŞ ANLATIYOR’’adlı kitabını öğrencilerine hediye ettiler. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Öğrencilerimiz üzerindeki emeklerinden dolayı öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.