TED Kocaeli Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Yaşandı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları ve gururla sundukları tören heyecan ve coşkuyla izlendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine armağanı olan ve “doğum günüm” diyerek büyük anlam yüklediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz konferans salonunda lise öğrencilerimizin hazırladığı coşkulu programla kutlandı.

Törenin açılış konuşmaları; Okul Başkanı Emir Atabek, Lise Müdürü Hatice Eser ve Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi tarafından yapıldı. “Samsun’dan Doğan Güneş” ve “Kurtuluşun Kadın Kahramanları” adlı dramalar sahnelendi. Öğrencilerimizin hazırladıkları “Uyanış 19 Mayıs” adlı izletinin ardından halk dansları ekibi, özveri ve heyecanla hazırladıkları Artvin yöresine ait “Kahramanlık Dansı”nı sergilediler. İzleyicilerden büyük beğeni toplayan dansın ardından bireysel piyano dinletisi, Lise Orkestrası ve 9. sınıflar korosu performanslarını başarıyla sergiledi. Tüm salonun coşkuyla söylediği marşlar eşliğinde tören sona erdi.

TED Kocaeli Koleji’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.