TED KOCAELİ KOLEJİNDE “HAYALDEN GERÇEĞE 2017″

TED Kocaeli Kolej – Hayal Sahnesi Sanat Kursları çözüm ortaklığıyla gerçekleştirilen “Multi Arts Academy”, “Hayalden Gerçeğe” adlı final gösterileriyle 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini bitirdi.

TED Kocaeli Kolejinde gerçekleştirilen ve okul dışında öğrencilere de açık olan hafta sonu sanat dersleri 7 Haziran 2017 tarihinde muhteşem bir final gösterisiyle dönemi kapattı. Gecede; bale, modern dans, gitar, bateri, keman, piyano, vokal ve koro performanslarıyla izleyicileri büyüleyen Hayal Sahnesi öğrencileri “Hayallerimiz Sahnede” sloganıyla geceyi sonlandırdı.

Gecede, öğrencilerin yanısıra opera ve bale alanından profesyonellerle de seyircilerin buluşturulması muhteşem oldu. Multi Arts Academy’de bale ve modern dans derslerini veren öğretmen ve solist dansçı Beril Baştürk, 5. Uluslararası Kore Bale Yarışması’nda kendisine Jüri Özel Ödülünü kazandıran bir eseri, Tchaikovsky’nin Uyuyan Güzel Balesinden Leylak Perisi solosunu sundu. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi ve İstanbul Devlet Opera ve Balesinin solistlerinden Tülay Uyar da şahane sesiyle Francesco Sartori’nin Conte Partiro adlı eserini söyledi.

Önümüzdeki dönemde de “Multi Arts Academy” çalışmalarına devam edecek olan Hayal Sahnesi ,büyüyen projeleriyle, öğrencilerimize sanat serüvenlerinde ışık tutmaya devam edecek.