TED Kocaeli Kolejinde Sihirli Sözcüklerin Etkisi

Güne güzel başlayabilmemiz ve hayata olumlu bir bakış açısı geliştirmemiz bazı sihirli sözcükleri kullanmakla mümkün.

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda ‘’Sihirli Sözcükler Projesi’’ kapsamında ilkokul öğrencilerimiz tarafından sihirli sözcüklerin önemi vurgulandı. 1. Sınıf öğrencilerimiz hafta boyunca kendi tasarlamış oldukları maskeleriyle tüm öğrencilerimiz ve okul çalışanlarımıza “Günaydın”, 2.sınıf öğrencilerimiz yemek saatlerinde ‘’Afiyet olsun.’’ dileklerinde bulundu. 3.sınıf öğrencilerimiz ise okul çıkış saatinde herkesi ‘’İyi akşamlar.’’ diyerek uğurladı. Sihirli sözcüklerin etkisi ve hayatımızın her alanında kullanılması gerekliliği tüm öğrencilerimiz tarafından yaparak yaşayarak bir kez daha pekiştirildi.