TED KOCAELİ KOLEJİNDE STORYTELLING ETKİNLİĞİ

15-19 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen TED Kocaeli Koleji “2. Kitap Haftası” etkinlikleri kapsamında 9. sınıf öğrencilerinden Tenda Saraloğlu’nun yazdığı kısa öykü, TED Kocaeli Koleji Anaokulunun tüm şubelerinde 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla okundu ve canlandırıldı.

TED Kocaeli Koleji 2.Kitap Haftası etkinlikleri çerçevesinde TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Tenda Saraloğlu anaokulundaki kardeşleri için kısa bir öykü yazarak ve görsellerini çizerek çok özel bir çalışmayı hayata geçirdi.

9.sınıf öğrencileri, minik kardeşleri için gruplara ayrılarak öyküdeki karakterlerin rollerini paylaştılar ve günlerce süren provalar sonunda 18 Ocak Perşembe günü TED Kocaeli Koleji Anaokulunun 6 farklı şubesinde, öykülerini heyecanla canlandırdılar. Öykü anlatımı öğrencilerin kardeşleri için hazırladıkları bir şarkının seslendirilmesi ile neşe içinde son buldu.

Lise öğrencilerinin anlamlı ve örnek bir sorumluluk çalışmasına imza atarken minik kardeşleriyle de öykülerin yolculuğunda keyifli ve anlamlı bir etkinlik paylaştılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız