TEMİZLİK HİZMETLERİ

Okulumuzda temiz ve düzenli bir eğitim ortamı oluşturulması ve hijyenin sağlanması için, tecrübeli uzman ekipler ve geniş makine parkı ile profesyonel temizlik hizmeti sunulmaktadır. Bahçelerimizin bakımı ve bitki planlaması da düzenli olarak yapılmakta ve okulumuzda çeşit çeşit ağaçlar, rengarenk çiçekler ve sağlıklı bitkiler ile çocuklarımız için yeşil alanlar oluşturulmaktadır.

Okulumuzda “hijyen konusu” birinci derecede dikkate alınmakta. Her teneffüsten sonra ıslak hacimler ve çöpler temizlenmektedir. Ana sınıflarımızın binasına, havuz alanlarına ve spor salonlarına asla ayakkabı ile girilmemekte, mutlaka galoş kullanılmaktadır. Her cumartesi günü ana sınıflarımızdaki bütün oyuncaklar dezenfekte edilmekte, bütün binada kapı kolları dahil her yer hijyenik malzemelerle silinmektedir.