YEMEK HİZMETLERİ

Okulumuzun tüm kademeleri için, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün yemek hizmeti verilmektedir. Menülerimiz, öğrencilerimizin içinde bulundukları gelişme çağları göz önünde tutularak sağlıklı ve dengeli beslenme kuralları gereğince diyetisyen tarafından oluşturulmakta ve okul yönetimi tarafından onaylanmaktadır. Okul mutfağı, gerekli ekipman ve personelin hijyeni düzenli olarak okul yönetimimiz tarafından denetlenmektedir.

Aylık yemek menümüz, web sayfamız aracılığıyla velilerimizle paylaşılmaktadır.

Daha kaliteli bir yaşam ve öğrenme ortamı oluşturmak için yemek firmamız, uzun yıllardır eğitim sektöründe hizmet vermektedir.

Yemek konusunda tecrübesi ve eğitim sektörüne yenilikçi bakış açısı ile firmamız, öğrencilerimizin sağlıklı ve organik beslenmeleri için lezzetlendirici katkı maddelerini, tavuk ürünlerini ve pişirmede kızartma yöntemini kullanmamaktadır.

Haziran Ayı Yemek Menüsü