Cambridge Secondary Stage 1

TED Kocaeli Koleji uyguladığı uluslararası programlara bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşıyor. Dünyada 160’tan fazla ülkede, 10.000’den fazla okulda uygulanan Cambridge Uluslararası Sınavlar müfredatı akreditasyonu için İngiltere’den ve Türkiye’den yetkililerin katılımıyla 14 Ekim’de denetim gerçekleşti. Okulumuzun fiziksel imkânları, eğitim kadrosu ve uygulanan müfredat detaylı olarak incelendi. TED Kocaeli Koleji olarak okulumuzda:

– Cambridge Secondary 1 ((Ortaokulda İngilizce, Fen ve Matematik Eğitimi)
– Cambridge IGCSE (Uluslararası Orta Öğretim Genel Sertifikası)
– Cambridge ICE (Uluslararası Cambridge Sınavları)
– Cambridge AS/A level (Uluslararası İleri Düzey Üniversiteye Hazırlık)
– Cambridge AICE (Eğitimde Uluslararası İleri Düzey Sertifikası)

programlarını sunabilmek için onaylanmış bulunuyoruz. Okulumuzda bu yıl 5. Sınıf öğrecilerimizle başladığımız Cambridge Secondary 1 programında İngilizce, Matematik ve Fen Bilimleri müfredatını uyguluyoruz. CIE Secondary 1 programına devam eden öğrencilerimiz liseye geldiklerinde çok güçlü bir ön hazırlıkla Cambridge IGCSE programına başlayabileceklerdir.

Cambridge programı öğrencileri hayat boyu öğrenmeye hazırlar. Öğrencilerimizin, kendine güvenen, sorumluluk alan, dönüşümlü düşünen ve yaratıcı bireyler olmalarına yardım eder.

TED Kocaeli Koleji, Cambridge programını ayrıcalıklı olarak uygulayan diğer altı TED Kolejinden biridir. 21. yüzyılda, öğrenmenin sınırlarının olmadığı bir dünyada, TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin de uluslararası başarılara imza atacak kariyerler yapmaları bizleri gururlandıracaktır.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR