TED KOCAELİ KOLEJİNDE HAFIZA TEKNİKLERİ VE HIZLI OKUMA EĞİTİMİ BAŞLIYOR

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri 19 Ağustos-6 Eylül 2019 tarihleri arasında üniversite hazırlık çalışmaları kapsamında ‘’Hafıza Teknikleri ve Hızlı Okuma’’ eğitimi alacaklar.

11. sınıfa geçen öğrencilerimiz ile Haziran ayında yapılan üniversite hazırlık çalışmaları Ağustos ayında da devam edecek. Öğrencilerimiz yeni öğrenme yöntemleri edinecekleri “Hafıza Teknikleri ve Hızlı Okuma” eğitimi programına katılacaklar.

– Kişisel potansiyeli geliştirmek,

– Okuduğu, gördüğü ve duyduğu bilgileri kalıcı hale getirmek,

– Okuma ve anlama hızını artırmak,

– Bilimsel not tutma yöntemlerini edinmek,

– Etkin ve kalıcı ders çalışmanın nasıl olacağını öğrenmek,

– Öğrenmeyi öğrenmek, hızlı ve kalıcı öğrenme gibi kavramların öğrenim hayatına yansıtılmasını sağlanmak amacıyla üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize Ağustos ayında uygulanmak üzere yoğun bir program hazırlanmıştır.

Alacakları bu eğitim sayesinde öğrencilerimiz eğitim-öğretim süreçlerindeki ders çalışma performanslarını artıracak ve zamandan tasarruf yapma imkanı bulacaklardır.