TED KOCAELİ KOLEJİNDE KARNE GÜNÜ HEYECANI

TED Kocaeli Koleji akademik, sosyal ve kültürel alanda nice başarıyla taçlandırdığı 2016-2017 eğitim-öğretim yılını karne coşkusuyla tamamladı.

TED Kocaeli Koleji öğrencileri anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyelerinde karnelerini almanın heyecanını yaşadılar. Coşkulu etkinliklerin gerçekleştirildiği karne gününde “Çocuk Sahnesi Kulübü” öğrencileri bir yıl boyunca hazırladıkları oyunlarını konferans salonunda tüm arkadaşlarına sahnelediler. Karne gününe ayrı bir coşku katan tiyatro oyunuyla öğrenciler, oldukça keyifli anlar yaşadı.

İngilizce bölümünün 6 ve 8. sınıflarımıza yönelik hazırladığı “Who Wants To Be a Millionaire” adlı Quiz Show yarışması ile öğrencilerimiz hem İngilizce yeterliliklerini artırdılar hem de hep birlikte eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Tüm sınıf seviyelerinde öğretmenlerinden karnelerini teslim alan öğrencilerimiz verimli ve keyifli bir tatil geçirme dilekleriyle arkadaşlarıyla vedalaştılar.