EĞİTİM PERSONELİ SEÇİMİ

Türk Eğitim Derneği öğretmenleri, eğitim kurumlarının hedeflerini gerçekleştirmede en önemli paydaşlar olarak görmektedir. Bu nedenle okullarında görev alacak alanında ve öğretmenlik mesleğinde yetkin öğretmenlerin seçimi konusunda profesyonel bir yaklaşım benimsemektedir.

TED Kocaeli Koleji için eğitim personeli istihdamı, diğer TED Okullarında olduğu gibi TED Genel Merkezi tarafından yürütülmektedir. Başvurular sadece internet ortamında bulunan İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi aracılığıyla yapılmaktadır. Mesleki deneyimlerine ve branşlarına göre başvuruda bulunan eğitim personeli adayları yazılı sınava veya mülakata çağrılmaktadır. Mülakatlar, TED Genel Merkezi tarafından branşlar dikkate alınarak oluşturulmuş komisyonlarca gerçekleştirilmektedir. Mülakat komisyonları, akademisyen, uygulayıcı ve TED Genel Merkezi uzmanlarından oluşmaktadır. İstihdam edilecek eğitim personelinin kişisel ve mesleki gelişimi hizmet içi eğitimlerle desteklenmektedir.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR