ÖLÇME DEĞERLENDİRME

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı öğrencileri yılda 1 kez olmak üzere Ölçme- Değerlendirme Tekniklerinden biri olan Panel Sunumu tekniğini kullanarak belirlenen süre içinde ailelerine sunum yaparlar. Bu panelin içeriğinde öğrenciler bir ay süresince yaptıkları tüm etkinliklerin (Türkçe Dil Etkinliği, Matematik Etkinliği, Sanat Etkinliği, Oyun ve Hareket Etkinliği, Fen ve Doğa Etkinliği, Mutfak Etkinliği, Bahçe Etkinliği ve Drama) sistemli bir şekilde düzenlenmesinde ve analiz edilmesinde öğretmenlerinden destek alırlar. Bu süreçte öğrenciler, temaları ile ilgili yaptıkları etkinliklerden ürünleri seçerek öğretmenleri ile birlikte hazırlık yaparlar. Bu hazırlıklarla velilere, öğrencilerin öğrendikleri bilgileri, amaçlanan kazanım ve göstergeleri, beyin fırtınalarına verdikleri ilginç cevapları, ürün fotoğraflarını, öğretmen ve çocuk yorumlarını gözlemleme imkânı sağlanır. Ayrıca bu etkinlikle öğrenciler sunum becerilerini geliştirmiş olurlar.

Sorry, the comment form is closed at this time.