ÖĞRENCİ İŞLERİ

Öğrenci işleri birimi, her eğitim ve öğretim yılı için yeni öğrenci kayıtlarının yapıldığı, mevcut öğrenci kayıtlarının yenilendiği ve tüm öğrencilere ait özlük ve akademik bilgilerin, bilgisayar ortamında tutulduğu birimdir. Öğrencilerin bu bilgileri zamanında güncellenerek tüm okulun gerekli birimlerine sunulur.

Anaokulu için; İlkokul için; 4109 (dahili) 4102 (dahili)

Ortaokul için; 4101 (dahili)

Öğrenci işlerinin başlıca görevleri şunlardır;
Okul hakkında bilgi almak isteyen velileri, bir randevu sistemi dahilinde ilgili Müdür Yardımcısına veya Okul Müdürüne yönlendirir. Öğrencilerin e-okul işlemlerini ilgili Müdür Yardımcısı ile bilikte yürütür.

•  Öğrenci ön kayıt ve kayıt bilgilendirme sistemini tutar, görüşmelerin takibini yapar, kayıt işlerinin yürütülmesini sağlar, ilgili Müdür Yardımcısı’nı bilgilendirir.
  • TED Genel Merkezi ile olan öğrenci alım sınavı ve diğer işlemleri yürütür.
  • Öğrenci kayıt ve kabulü ile kayıt silinmesi, öğrenci devam ve devamsızlıkları, öğrenci nakilleri gibi öğrencilere ait iş ve işlemleri yapar.
  • Öğrenci belgesi, Transkript, mezuniyet belgesi vb. belgeleri verir ve öğrenci bilgilerini günceller, veliye yönelik duyuruları yapar, paso vb. belgelerin başvurularını alır ve hazırla

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR