​​TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI 5 YAŞ GRUBUNUN 1.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri için hazırlanan 1.Sınıf Oryantasyon Programı 11 Mart 2024 Pazartesi günü başladı. Okulumuz Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölümleri tarafından hazırlanan çalışmalarda 5 Yaş grubu öğrencilerimiz İlkokulla tanıştılar.

Gelecek sene 1. sınıf öğrencisi olacak Ana sınıfı öğrencilerimiz için hazırlanan oryantasyon çalışmaları büyük bir coşkuyla başladı. Haftanın ilk dersinde İlkokul sınıflarına geçen öğrencilerimiz, 4. sınıf öğretmenlerimizle birlikte ilk derslerini yaptılar. Mutlulukları gözlerinden okunan miniklerimizin heyecanları görülmeye değerdi.  Haftada iki ders saati olarak planlanan 1. Sınıf Oryantasyon Programı 10 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

Ana sınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerimize İlkokul yolculuklarında başarılar diliyoruz.