1, 2 ve 3. SINIF MUTFAK ETKİNLİKLERİ

TED Kocaeli Koleji İlkokulu’nda mutfak etkinliklerinin uygulama kısımlarında öğrencilerimizin kendi sağlıklı besinlerini hazırlamaları sağlanırken, etkinliklerin teori başlıklarında ise “Mutfakta Hijyen” ve “Mutfakta Güvenlik” başlıklarına yer verilen çalışmalar yapılmaya devam edilmektedir.

1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz Şubat ve Mart aylarındaki Mutfak Etkinlikleri kapsamında kendi sağlıklı besinlerini hazırladılar. 2. Sınıf öğrencilerimiz yaptıkları meyveli yoğurtla meyvelerin bizi hastalıklardan korurken, yoğurdun büyüme ve gelişmemizi desteklediğini öğrendiler. 1. ve 3.sınıf öğrencilerimiz ise kendi sandviçlerini hazırlayarak, sağlıklı ürünleri seçme, bu ürünleri kullanarak besinler hazırlama uygulaması gerçekleştirdiler.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.