10.SINIF ÖĞRENCİMİZ MİRAÇ ZENCİR TÜRKİYE 25. ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA FİNALE KALDI!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencimiz Miraç Zencir, Türk Zeka Vakfının düzenlediği 25. Zeka Oyunlarının Final Sınavına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Zeka Oyunları Yarışması, 1996 yılından beri, Milli Eğitim Bakanlığı, ODTÜ ve TÜBİTAK’ın da katkılarıyla Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenmekte olup, her yıl, her yaştan, her kesimden, düşünen ve sorgulayan bireyleri bir araya getirmektedir.

10.sınıf öğrencimiz Miraç Zencir, bu yıl 25.si düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında Eleme ve Yarı Final sınavlarını başarı ile geçerek “Final Sınavı” na girmeye hak kazandı. 19 Nisan 2020, Pazar günü Ankara’da yapılması planlanan yazılı Final Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Öğrencimizi performansından  dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.