10. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TED Kocaeli Koleji 10.sınıf öğrenci velilerimize yeni öğretim yılı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

10 Eylül 2019 Salı günü TED Kocaeli Koleji 10. Sınıf velileri, okul yönetimi ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Lise müdürümüz Hatice Eser’in velilerimize sunumu ile başlayan toplantımızda; okul rutinleri, k12 sistemi, hafta sonu kursları, okulumuzdaki akademik ve sosyal süreçler ile  ilgili bilgiler verildi. Toplantıda zümre başkanlarımız branş dersleri ile ilgili TED Kocaeli Kolejinin 10. sınıf düzeyindeki temel hedeflerini, derslerin içeriklerini, yapılacak programları ve etkinlikleri aktardılar. Lise Rehber öğretmenimiz öğrencilerimizin alan seçimi konusunda velilerimizi bilgilendirdi.