10. TED ELT KONFERANSI TED MERSİN KOLEJİNDE GERÇEKLEŞTİ

Türk Eğitim Derneğinin İngilizce dil eğitimi konusunda geleneksel olarak düzenlediği TED ELT Konferansı’nın onuncusu, ‘The Wonderful World of Words’ (Kelimelerin Harika Dünyası) teması ile TED Mersin Kolejinde gerçekleştirildi.

Konferansta İngilizce dil eğitimi konusunda uluslararası üne sahip uzmanlar Jan Blake ve Alec Williams misafir konuşmacılar olarak yer aldılar. ELT (English Language Teaching) Konferansında eş zamanlı 35 sunumda Türk Eğitim Derneği Genel Merkez Eğitim uzmanları ve TED okullarında çalışan İngilizce öğretmenleri paylaşımda bulundular.

TED Kocaeli Koleji olarak okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Esra Tan “Serving Individual Neurodevelopmental Needs Through Stories” (Bireysel Zihinsel Gelişim İhtiyaçlarının Hikâyelerle Karşılanması), Tuğba Otman ve Tuğba Özkılıç ise “Using Video Clips in Class” (Derste Video Kliplerin Kullanılması) sunumlarını başarılı bir şekilde yaptılar.