2019-2020 TED Okulları Dünya Vatandaşlığı Kulübü Kapanış Etkinliği

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Dünya Vatandaşlığı Zirvesi kulübü öğrencileri ve 10 farklı TED okulu GCC kulübü (Global Citizenship Club) öğrencileri hep birlikte TED Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Berkay Orhaner ile “Dünyayı tüketim ile kurtarabilir miyiz?” sorusu üzerine online bir toplantı gerçekleştirdiler. 

İki yıldır çeşitli etkinliklerle okulumuzda yürütülmekte olan Dünya Vatandaşlığı Kulübü, 2019-2020 öğretim yılındaki çalışmalarını sonlandırmak ve diğer GCC öğrencileri ile paylaşabilmek adına, 11 Haziran 2020 tarihinde video bağlantı ile düzenlenen bir panele katıldılar. 

Türk Eğitim Derneği Eğitim Uzmanı Sabiha TUNÇ’un moderatörlüğünde gerçekleşen panel TED Genel Merkezi Yabancı Diller Müdürü Beril YÜCEL’in açılış konuşması ile başladıktan sonra, 10 farklı TED okulunda yürütülmekte olan Dünya Vatandaşlığı Kulübü kapsamında öğrencilerin yaptıkları çalışmalar paylaşıldı. Ardından TED Üniversitesi öğretim üyelerinden Berkay ORHANER tüketim konulu İngilizce sunumunu gerçekleştirdi. 

Panele katılan TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi GCC kulübü öğrencileri, dünya sorunlarına çözümler üretme konusunda çalışmalar yaparak, bunları İngilizce ifade edebilme, yabancı dillerini geliştirme ve farklı platformlarda dil becerilerini kullanma imkanı buldular.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.