2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI 5 YAŞ ŞUBE ÖĞRETMENLERİNİ BELİRLEME KURASI ÇEKİLDİ

24 Ağustos 2020 Pazartesi günü TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı 5 Yaş Şube Öğretmenlerini belirlemek üzere düzenlenen program TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Orkun Işık’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Ana sınıfı ve branş öğretmenlerinin tanıtılması ile devam eden program TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi ve  Genel Müdürü Nilgün Çelebi’nin 5 yaş grubu öğretmenlerinin isim kuralarını çekmesi ile devam etti. Kura çekimine göre 5 Yaş A sınıf öğretmeni Ayça Köycekaş, 5 Yaş  B sınıf öğretmeni Kübra Bayraktar ve 5 Yaş C sınıf öğretmeni Berna Bulgurcu belirlendi. Seçilen öğretmenler velileri ile birlikte pandemi sürecine uygun eğitim öğretim ortamlarını aileler ile gezdiler. Sınıf içi ve ortak kullanım alanlarındaki düzenlemeler ve afişleri inceleyerek kendilerine sorulan soruları cevapladılar. Öğretmenler öğrencileri için hazırladıkları minik sürprizleri ve bilgilendirme broşürlerini aileler ile paylaştılar.