29 EKİM CUMHURİYET ÇOCUKLARI SATRANÇ TURNUVASI SONUÇLANDI

TED Kocaeli Koleji̇’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Cumhuriyet Çocukları Satranç Turnuvası 14-25 Ekim 2019 tarihlerinde İlkokul Satranç Sınıfı’nda gerçekleştirildi.

İsviçre Sistemi ile 5 tur üzerinden eşlendirilen turnuvada 4/B sınıfından Tuğrul Eymen Kayıhan 4,5 puanla şampiyonluğa ulaştı. Aynı puan ve averajla 4/A sınıfından Rüzgar Yıldız ikinci, 4/B sınıfından Oğuz Ekrem Aktaş 4 puanla üçüncü olurken,4/D sınıfından Yağız Turgut 4 puanla dördüncü sırada yer aldı. İlk dört dereceyi elde eden öğrencilerimizin  kupa ve sertifikalarını İlkokul- Ortaokul Müdürü Sayın Orkun Işık takdim etti. Turnuvayı düzenleyen satranç eğitmenimiz Sayın Aykut İlker Mete ve Beden Eğitimi zümresine teşekkür eder, dereceye giren bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.