3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ATATÜRK’Ü ANMA HAFTASINA ANLAMLI KATKI

TED Kocaeli Kolejinde 3. sınıf öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla 9 Kasım 2017 Perşembe günü 1, 2 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenledi.

Atatürk, “Beni görmek demek; benim yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi anlıyorsanız ve beni hissediyorsanız bu yeterlidir.” demiştir. Işığının hiç sönmediğini, her daim rehberimizin o olduğunu göstermek, ona olan sevgi ve şükranlarımızı iletmek ve biraz olsun ona olan özlemimizi dindirmek için TED Kocaeli Koleji 3. Sınıf öğrencileri, 9 Kasım 2017 Perşembe günü 1, 2 ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Atatürk’ü Anma Etkinliği düzenledi.

Öğrencilerimiz etkileyici bir slayt gösterisi ve ezgiler eşliğinde hazırlandıkları söz korosu ile Atatürk’ü Anma Haftası etkinliklerine anlamlı bir katkıda bulunmuş oldular. Küçük yüreklerden gelen bu denli etkileyici sunum için öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.