4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ THE LOUD HOUSE ETKİNLİĞİ İÇİN ANTALYA’DA

TED Kocaeli Koleji 4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerinden oluşan grup, 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde TED Antalya Koleji ev sahipliğinde gerçekleşen “The Loud House” etkinliğinde okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

TED Okullarının 4. Sınıflarını Antalya’nın en güzel zamanı olan bahar mevsiminde bir araya getirerek, öğrencilerde Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan TED kurumuna olan aidiyet duygusunu güçlendirmek ve aynı zamanda öğrencilerimizin birbirleriyle tanışmalarını ve öğrendikleri dili etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak amacıyla bu organizasyona 4. sınıf öğrencilerimiz; Ela Naz Elmas, Fırat Alperen Yılmazer, Onur Büyüksivri, Selin Aktaş, Damla Yılmaz, Demir Demiralp, Doğa Alya Özbek, Şölen Sağlam, Melih Akgün, Demir Faruk Keleş, Ömer Sedat Açıldı, Ayşe Naz Tunçkol, Umut Açer, Bartu Mete, Neşe Zeynep Erdem, Zeynep Keşmer ile katıldık.

Öğrenciler bu etkinlikte, verilen konulara ilişkin Münazara, Treasure Hunt (Hazine Avı Oyunu), Camp Fire (Kamp Ateşi), Survivor ve Storytelling (Hikaye Anlatıcılığı) etkinliklerinde kendilerini başarılı bir şekilde İngilizce ifade ederek okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Ayrıca öğrencilerimiz, münazara etkinlikleri sonunda, Best Participation (En İyi Katılım), Best Prepared Team (En İyi Hazırlanmış Takım), Best Verbal Language (En İyi Sözlü Anlatım Dili) ve The Best Team (En İyi Takım) ödüllerini aldılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız