4. SINIFLARINN DR. ÖZGE ÖZDEMİR İLE SOHBETİ

4.sınıf öğrencilerimiz 4 Mart 2021 Perşembe günü Özge Özdemir ile buluştular.

4. sınıf öğrencilerimiz, Çocuklar İçin Felsefe (P4C) yöntemini Türkiye’de yaygınlaştırma amacıyla “Little Thinkers Society”i kuran Redhouse Kidz Yayınlarının Çocuklar İçin Felsefe kitapları serisinin yazarı, felsefeci eğitmen Dr. Özge Özdemir ile buluştular. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezinde “Çocuklar İçin Felsefe Eğitmen Eğitimi” uzmanlık sertifikası programını yürütmekte olan Özge Özdemir, aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders vermekte.

Öğrencilerimiz dönem içerisinde okudukları “Kavga Çare Olur mu?” adlı kitap üzerinden konuğumuz Özge Özdemir ile adalet, kavga etmek, insan olmak meselesi gibi konulara değinerek paylaşımda bulundular.