4 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİ BAŞİSKELE AKAR PEYZAJ’DA

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı 4 yaş grubu öğrencileri 20 Mart 2018 tarihinde Başiskele Akar Peyzaj’a gittiler.

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı 4 Yaş grubu öğrencileri ilkbahar mevsimini karşılamak ve bitkiler hakkında bilgi almak amacıyla Başiskele Akar Peyzaj’ı ziyaret etti. Akar Peyzaj yetkilisi tarafından öğrencilerimize “Bitkiler” ünitesi ile ilgili “Bitkileri tanıma”, “Bitkilerin ekim ve büyüme aşamaları”, “Bitkilerin kokuları”, “Bitkilerin bakımı ve korunması”, “Sera-botanik- peyzaj kavramları arasındaki benzerlik ve farklılıklar”, “Bitki ekiminde kullanılan araç-gereçler” ve “Bitkilerin yaşamımız için önemi” konularında önemli bilgiler verdiler. Bu gezi sayesinde öğrenciler, farklı bitki çeşitlerini de öğrenme fırsatı buldular.