TED KOCAELİ KOLEJİ YILDIZLAR YÜZME TAKIMI TÜM MADALYALARI TOPLADI

TED Kocaeli Koleji öğrencileri 7-8-9 Mart 2018 tarihlerinde İzmit Kapalı Yüzme Havuzunda Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Yarışmasında tüm madalyaları topladı.

TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencilerimizi ve okul yüzme takımını çalıştıran öğretmenlerimizden Zeynep KÖLERBE, Cihangir AKGÜN ve Sümeyye GİDER’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimizin katıldığı bireysel yarışma ve aldığı dereceler şu şekildedir:
  • Azra Begüm Umut; 50 m Kelebek,100 m Kelebek, 200 m Sırtüstü yarışmalarında 1. (Birinci), 200m Serbest stilde 2. (İkinci) olarak altın ve gümüş madalyaların sahibi oldu.
  • Meltem Dönmez; 50 m Sırtüstü,100 m. Sırtüstü,200m Karışık ve 400m Serbest stil yarışmalarında 1. (Birinci) olarak altın madalyaların sahibi oldu.
  • Umut Kerem Çin; 400m Serbest stilde 2. (İkinci), 200m Serbest stilde 3. (Üçüncü) olarak gümüş ve bronz madalyaların sahibi oldu.
  • Atahan Köse; 200m Serbest stilde 2. (İkinci) olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
  • Ozan Erdoğan; 400m Serbest stilde 3. (Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
  • Emre Kaya; 200m Kurbağa stilinde 4. (Dördüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
  • Baha Eren Fırat; 200m Serbest stilinde 4. (Dördüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
  • Kızlar 4×100 m Karışık bayrak yarışında Meltem Dönmez – Azra Begüm Umut – Elif Nisa Demir – Sudenaz Özden 3. (Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
  • Erkekler 4×200 m Serbest stil bayrak yarışmasında Atahan Köse – Ozan Erdoğan – Baha Eren Fırat – Umut Kerem Çin 3.(Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
  • Kızlar 4x200m Serbest stil bayrak yarışmasında Azra Begüm Umut – Meltem Dönmez – Sude Dila Öztürk – Fatma Defne Uğur 3.(Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
  • Erkekler 4×100 m Karışık bayrak yarışmasında Emre Kaya – Ozan Erdoğan – Umut Kerem Çin – Atahan Köse 3.(Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
  • Kızlar 4×100 m Serbest stil bayrak yarışmasında Sude Dila Öztürk – Duru Tükel – Meltem Dönmez – Azra Begüm Umut 3.(Üçüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
  • Erkekler 4×100 m Serbest bayrak yarışmasında Atahan Köse – Umut Kerem Çin – Emre Kaya – Ozan Erdoğan 4.( Dördüncü) olarak bronz madalyanın sahibi oldular.