5. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ÇİÇEK KOKULU SERGİLERİ

TED Kocaeli Koleji 5/A ve 5B sınıfı öğrencileri, geçtiğimiz dönem öğrendikleri kişileştirme ve konuşturma söz sanatlarından yararlanarak  hem keyifli hem de eğitici “Çiçek Kokulu Sergiler” etkinliğini gerçekleştirdiler.

Kendilerine ait bir bitki/çiçek edinen öğrenciler, tatilde saksılarını tasarladılar ve çiçeklerinin bakımını üstlenerek onların ağzından dünyaya seslenen empati duygusunu temele aldıkları yaratıcı yazma çalışması yaptılar. Öğrenciler, aynı zamanda çiçeklerine seslendikleri yazıları ile de onlarla bağ kurdular. İki sınıfın birbirine eserlerini okuduğu ve çiçeklerini tanıttığı etkinlikle; öğrenciler, yazmanın ve hissetmenin bir bütün olduğunun hem farkına hem de keyfine vardılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız