5. Sınıflar Yeni Yıla Heyecan ve Umutla girdiler!

“Kendi dışımızdakileri de düşündüğümüz, birileri tarafından da düşünüldüğümüz, sevdiklerimiz ve sevildiklerimizle olacağımız bir yıl olsun.” animasyonundan hareketle öğrencilerimiz, öğretmenlerinin yeni yılını onlara yazdıkları yılbaşı kartları ile kutladılar. Öğretmenlerinin onlar için kıymetini ifade eden öğrencilerimiz, geleceğe dair samimi temennilerini öğretmenlerine yeni yıl kartları aracılığı ile ilettiler.

Değerli Karikatürist Aslı Alpar’a tasarladığı kıymetli kartları bizlerle paylaştığı ve sokak hayvanlarının yararına birçok kart tasarladığı için gönülden teşekkür ederiz.

Yıla veda ederken hem beyin fırtınası yapmanın hem birbirinden farklı düşüncelerimizi oyunla paylaşabilmenin tadına vardığımız bugün, tüm dünya için dileklerini dileyen öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler. Oynadığımız “Sohbet Oyunu” tasarımcısı Sayın Yavuz Samur’a teşekkür ederiz.