TED KOCAELİ KOLEJİ AİLESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLADI

TED Kocaeli Koleji’nde cumhuriyetimizin 96. yılı bir haftaya yayılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

25 Ekim 2019 Cuma günü okul bahçesinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin Cumhuriyet temalı yazı oluşturmaları ve hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile etkinlikler başladı. Sınıflarda Cumhuriyet filmleri izlenmesi, tüm kademelerde el emeği ile gerçekleşen yaratıcı boyama, resim, Türkiye Haritası ve Türk Bayrağı oluşturma, Atatürk posteri çerçeve ve Atatürk portresi doku çalışmaları, resim sergisi ve ilkokul bütününde gerçekleştirilen satranç turnuvası ile devam eden etkinlikler, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırlamış oldukları tören programı ile taçlandırıldı.

Kutlamalar, 29 Ekim 2019 Salı günü Başiskele Kaymakamlığı’nda gerçekleşecek olan törene öğrencilerimizin ve Lise Bando Takımımızın katılımı ile devam edecektir.

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun!

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.