ÖĞRENCİLERİMİZ AİLELERİ İLE BERABER SABAH SPORU YAPTI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri aileleri ve öğretmenleri ile beraber 1-29 Kasım 2019 tarihleri arası her sabah, sabah sporu yaptılar.

TED Kocaeli Koleji, Anasınıfı öğrencilerine spor bilincini kazandırmak amacıyla her sabah saat 08.45-08.50 arasında sabah sporu etkinliği düzenlemektedir. Öğrencilerimizin bedenlerinin ve hareket kabiliyetlerinin farkına varmaları ve hayat boyu sağlık için spor yapma bilincini elde etmeleri için yapılan bu etkinliğe, aileleri de destek olmaktadır. Bu amaçla Kasım ayı boyunca her sabah öğrencilerimizle beraber sabah sporu yaparken ailelerimiz de bizlere katıldılar. Çok keyifli anlar yaşayan ve sevinen öğrencilerimiz daha da istekle etkinliği gerçekleştirdiler. Destekleri için tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.