“ROBOTED 41” ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ ALDI VE ULUSAL TURNUVAYA KATILIM HAKKI KAZANDI

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu Robotik takımız ROBOTED 41, FLL/Bilim Kahramanları Buluşuyor Bursa Ortaokul Turnuvasında City Shaper (Şehri Şekillendir) temasında hazırladığı proje ile hem “Araştırma Ödülünü” aldı hem de diğer alanlardaki performansından dolayı 14-15 Mart 2020 tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Ulusal Turnuvaya katılmaya hak kazandı.

22 Şubat 2020 Cumartesi günü Robotik Takımımız ROBOTED 41, Bursa Uludağ Üniversitesinde gerçekleştirilen FLL/Bilim Kahramanları Buluşuyor 16. Sezon Ortaokul Turnuvasına katıldı.

Robotik takımımız hazırladığı proje ile sorunu en iyi açıklayan ve sorunu en iyi inceleyip analiz eden takıma verilen “Araştırma Ödülünü” ve diğer alanlardaki (Robot Tasarım – Öz Değerler –Yenilikçi Proje ve Robotik Performans) başarılarından dolayı 14-15 Mart 2020 tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Ulusal Turnuvaya katılma hakkını kazandı. Takımımız İzmir’de gerçekleşecek ulusal turnuva için çalışmalarına devam ediyor. Takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.