TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINDA BÖLGE FİNALİNDE

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası; öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmayı amaçlamaktadır. Matematik bölümümüz, öğrencilerimizin bu tarz farklı platformlarda kendilerini ifade etmelerini desteklemektedir. TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu, Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında il elemelerinde derece yaparak bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

18 Mart 2023 tarihinde il finalleri etabında öğrencilerimizden Hasan Şerafettin PALA, Defne Nil GÜVEN ve Alp Emre TAŞ 6. sınıf takımı olarak ilde birinci, Görkem ÖZTÜRK, Kuzey SİVRİKAYA, Poyraz ŞENGÖL ve Eren ŞEREMET 7. sınıf takımı olarak ilde birinci, Kaan ODÇIKIN, Ahmet Hasan YURTÇU ve Poyraz YENİ 8. sınıf takımı olarak ilde ikinci olmuşlardır.

15 Nisan 2023 tarihinde bölge finallerine girmeye hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MATEMATİK HER YERDE!