8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE LİSE TANITIMI YAPILDI

8. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi okul idarecileri ve öğrencileri tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

30 Kasım 2019 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda düzenlenen “Liseye Geçiş Sistemi” ve “Lisede Uygulanan Programlar’’ın anlatıldığı bilgilendirme toplantısı 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin sunumları ile başladı. Öğrenciler lisede yaptıkları akademik çalışmaları, sosyal sorumluluk projelerini, katıldıkları kulüpleri, ulusal ve uluslararası yarışmaları ve konferansları, sertifika programlarını, gelecekteki hedef ve hayallerini kısacası “TED Kocaeli Kolejinde Liseli Olmak”la ilgili tecrübelerini paylaştılar. Ayrıca 8. sınıfta yaşadıkları sınav sürecini anlatarak, verimli ders çalışma yöntemleri, zaman yönetimi, kişisel gelişim ve başarılı olmak için hedef koymanın önemi gibi pek çok konuda liseye hazırlanan öğrencilerimize tavsiye verdiler.

Lise Müdürü Sayın Hatice Eser okulumuzda uygulanan ulusal ve uluslararası programları ve liseye geçiş sistemini anlattı. Lise Müdür Yardımcısı Sayın Aslı Taş Bilim İnsanı Yetiştirme Programı ile İnovasyon ve Girişimcilik Programı hakkında bilgi verdi. Lise idarecilerinin ve öğrencilerinin yapmış olduğu sunumla 8. sınıf öğrencileri ve velileri Lisemizde yürütülen akademik ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular.