8. Sınıf Velilerimizle 3. Paylaşım Toplantısı

TED Kocaeli Koleji 8. sınıf velilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul yönetimimiz 2 Aralık 2020 Çarşamba günü çevrimiçi ortamda bir araya gelerek öğrencilerimizin LGS hazırlıkları ve eğitim süreçleri ile ilgili paylaşımlarda bulundular.

Öğrencilerimizin içerisinde bulundukları dönemi en sağlıklı ve verimli şekilde geçirerek hedeflerine ulaşabilmeleri için yapılması gereken okul-veli işbirliği toplantının önemli gündemi oldu.

Genel bilgilendirme ve hatırlatmaların okul yöneticilerimiz tarafından yapılmasının ardından 8. sınıflara derse giren tüm öğretmenlerimiz yaptıkları branş paylaşımlarıyla velilerimizi bilgilendirdiler. Ölçme değerlendirme birimimiz sınav süreçleri ile ilgili detayları aktarırken, öğrencilerimizin içerisinde bulundukları gelişim özellikleri gereği ev ve okul sürecine yansıyan davranışları ve yetişkin tutumları rehber öğretmenimizin gündemleri arasındaydı.

Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği toplantımız, krizden doğabilecek fırsatları görebilme ve sağlık temennileri ile son buldu.